ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni dimineaţă, pe DN6, în Mehedinţi, traficul este blocat ca urmare a unui accident petrecut între o autoutilitară care transporta vopsea şi un tir plin cu azotat de amoniu, reprezentanţii ISU afirmând că zona a fost izolată şi nu există pericol de explozie.

Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Gura Văii, în apropiere de municipiul Drobeta Turnu Severin, un tir încărcat cu azotat de amoniu ciocnindu-se cu o autoutilitară care transporta vopsea, în urma impactului autotrenul rămânând înclinat.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au izolat zona şi au oprit traficul, iar reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi susţin că nu există pericol de explozie.

Şoferii ambelor autovehicule au rămas încarceraţi în urma ciocnirii, pompierii de la serviciul de descarcerare reuşind să-l salveze doar pe şoferul autotrenului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin în stare foarte gravă, celălalt bărbat a decedat pe loc.

La faţa locului se află echipaje de poliţişti şi pompieri, circulaţia fiind blocată pe DN6, între Orşova şi Drobeta Turnu Severin, coloanele de maşini formate în zonă depăşesc cinci kilometri.