ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a comentat ultimele evenimente de pe scena politică din România, precizând că nu crede că e o soluție bună formarea unui guvern format din tehnocrați, chiar dacă acesta va fi susținut din umbră de PNL și UNPR.

”Eu nu cred în guvernele de tehnocrați”, a spus fostul șef al statului.

Fostul președinte a vorbit și despre situația lui Cătălin Predoiu, premierul propus de cei de la PNL în cazul în care ar fi participat direct la guvernare.

”Era previzibil că Predoiu s-a încălzit, a transpirat la încălzire și acum a pus treningul pe el. (...) Practic, discutăm de un guvern PNL-UNPR, cel puțin în faza actuală. Sunt două partide consistente, PNL și UNPR. Oprea va aduce partea de onoare și interes national și vor trece prin Parlament”, a spus Băsescu.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe fostul comisar european Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru. Premierul desemnat, care are la dispoziție zece zile pentru a-și forma echipa, a început miercuri discuțiile cu liderii partidelor.