ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a reacţionat dur, luni, după ce Parchetul General a sesizat CSM în cazul declaraţiilor făcute de fostul preşedinte pe tema sechestrului pus pe terenurile de la Nana.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

În replică, Traian Băsescu a declarat, luni, că Parchetul General dezinformează românii şi a arătat că îşi menţine acuzaţiile privind acţiunile politice din dosarul Nana, amintind în acest sens că a existat comisia parlamentară de anchetă, potrivit romaniatv.net.
"A fost o acţiune politică, iniţiată de premier, materializată printr-o comisie parlamentară. Comisia parlamentară nu înseamnă o acţiune politică? Baza acţiunii a fost acţiunea parlamentară. (...) Riscaţi să dezinformaţi românii, cum de altfel a făcut ieri Parchetul General. Eu am făcut referire indiscutabil la acţiunea Parlamentului, de acolo a pornit scandalul Nana. 

Nu am afectat independenţa justiţiei. Dacă domnul Niţu crede ca a venit vremea în care nimeni să nu mai îndrăznească să exprime vreun punct de vedere că dânsul are sensibilităţile lui, il anunt ca eu nu voi tine cont de sensibilitatile domniei sale, mai ales când minte", a spus Băsescu.