ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a lansat un nou atac la adresa fostului premier Victor Ponta. Într-o postare pe Facebook, fostul președinte critică dur guvernarea fostului premier, care în opinia sa s-a făcut ”prin minciună și populism și a împins țara pe marginea prăpastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice, la fel ca și aliatul său Tăriceanu în 2007-2008.”

„Spaimele lui Ponta

De două zile, Doctor Ponta își face publice spaimele precum că Guvernul Cioloș îi va distruge realizările mărețe ale mandatului și, din păcate, sunt destui care îi țin isonul.

În realitate, Doctor Ponta a guvernat prin minciună și populism și a împins țara pe marginea prăpastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice, la fel ca și aliatul său Tăriceanu în 2007-2008.

Speranța mea este că Dacian Cioloș nu a mers atît de departe cu concesiile făcute PSD încît să persevereze în politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi, omule, și te odihnește. Pentru România, este o binecuvântare că nu mai ești la butoanele bugetului pe care să apeși iresponsabil, ca un bebeluș care încă nu merge în picioare, dar care apasă vesel pe tastele telefonului mobil”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Acesta atac vine după ce ieri, Victor Ponta a anunțat că nu va vota cabinetul condus de Dacian Cioloș, spre deosebire de colegii săi din PSD care și-au dat deja acordul.