ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei femei şi doi copii rămaşi înzăpeziţi cu maşina pe un drum forestier din Munţii Şureanu, în timp ce se întorceau de la schi, au fost salvaţi, duminică seară, de jandarmii montani şi salvamontiştii din Alba, transmite Mediafax.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveţ, a spus că turiştii se întorceau de la un domeniu schiabil din zonă şi s-au abătut de la drumul principal, încercând să folosească o scurtătură, moment în care maşina de teren în care se aflau a rămas blocată în zăpadă.

”Au ales să se abată de la drumul principal şi să o ia pe o scurtătură. Au avut noroc că maşina s-a împotmolit aproape de un centru de colectare a fructelor de pădure, un reper cunoscut de jandarmii montani, ceea ce a scurtat timpul de intervenţie. De asemenea, au avut noroc că în zona în care au rămas blocaţi există semnal la telefon”, a spus Jurcoveţ.