ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei cetăţeni farncezi au fost arestaţi în Serbia după ce au răpit o fetiţă de numai doi ani. Aceştia încercaseră fără succes să facă acelaşi lucru şi în Romania.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Kristel Emelin Eje (26 de ani), mama ei, Alexia Sandrin Goren Bransu (50 de ani) şi soţul acesteia, Sebastian Bransu (46 de ani) au ajuns în Serbia cu scopul clar de a răpi un copil, care ulterior urma să fie predat unei reţele organizate.

Cei trei francezi avea asupra lor documentele unei fete şi au căutat un copil care să semene cu aceasta.

Şi-au început căutările în România, dar pentru că nu au găsit un copil care să aibă semnalmentele celui ale cărui acte le aveau, au trecut graniţa în Serbia, iar din Belgrad au răpit-o pe micuţa Masa Prenkovic.

Autorităţile sârbe lucrează cu cele franceze pentru a stabili dacă cei trei dacă au stabilit anterior, cu membrii reţelei de trafic de carne vie, răpirea copilului, sau dacă ei au pus la cale această infracţiune, urmând a vinde ulterior copila, scrie InSerbia.info.