Vladimir Putin participă la tradiționala conferință televizată. Presa rusă anunţă că au fost trimise aproape 3 milioane de întrebări pentru preşedintele rus, cele mai multe dintre ele fiind din sfera social-economică, sfera serviciilor comunale, dar și situația din sud-estul Ucrainei.

[P] Putin - Biografia interzisă - comanda online

"Eu nu văd vreo diferență între ucraineni și ruși. Pentru mine sunt același popor. Noi vrem să ajutăm poporul ucrainean. Pentru noi Ucraina este un partener economic. Noi știm că situația economică a acestei țări nu-i permite să cumpere energie și combustibil la prețurile pe care le avem, de aceea noi venim în întâmpinare",  a spus Putin, conform unimedia.md

Conferinţa este LIVE VIDEO AICI"Poroșenko a avut șansa să soluționeze problema Dombasului prin colaborare, însă nu s-a vrut. Ieșirea din situație ar fi o înțelegere cu Minskul să vină cu o reforma a Constituției. Noi nu avem dreptul să ne implicăm, dar avem dreptul să ne expunem părerea. Noi analizam situația din Dombas. In această regiune nu sunt achitate pensiile și salariile, însă oamenii au nevoie să supraviețuiască. Dacă ei procedează corect sau nu asta déjà este o altă întrebare. Kievul e cel care îndepărtează Dombasul de ei", a mai spus Putin.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews