ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care precizează că imaginile cu Ponta și Iohannis, zâmbind la ceremonia de la Iași, de la Mica Unire, îi provoacă o stare de greață după toate atacurile din campania electorală, în care Iohannis a fost murdărit de Ponta.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

”Îmi provoacă o stare de greaţă imaginile cu preşedintele Iohannis şi Ponta zâmbind împreună la sărbătoarea Micii Uniri. Trebuie să fii dintr-un aluat cu totul special (n-aş vrea nici măcar să-l miros) ca să poţi lăsa cu atâta uşurinţă în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca şi cum Ponta n-ar fi împroşcat cu noroi, ca şi cum Iohannis n-ar fi fost murdărit. Cine a zis că e uşor să fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Îmi rămâne speranţa din ce în ce mai palidă că Iohannis îşi va respecta promisiunile făcute electoratului. Ştiu, sunt idealist. Mă duc să-mi caut un antivomitiv”, scrie Tudor Chirilă pe contul de facebook.