ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tudor Gheorghe nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Fiul unui om arestat de comunişti pentru convingerile sale, artistul a vorbit întotdeauna fără şovăială despre valorile în care crede şi despre situaţia în care se găseşte societatea românească.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Într-un interviu pentru Digi 24, Tudor Gheorghe afirmă că România are încă un potenţial extraordinar, dar cu o condiţie: "noi nu trebuie să ne lăsăm călcaţi în picioare". "Un popor căruia îi iei educaţia, îi iei sănătatea, îi iei încrederea în istoria lui e mai uşor manevrabil", a spus el.

Artistul mai spune că românilor li s-a inoculat o idee periculoasă, aceea de a renunţa la to ce înseamnă tradiţie şi naţionalism.

"Ni s-a inoculat această idee, cu cât eşti mai departe de tradiţie, de frumuseţea ţării tale, de istoria neamului tău .. cu cât eşti mai naţionalist şi asta nu dă bine. Trebuie să fim europeni, să renunţăm…", a spus olteanul.

http://youtu.be/kewe3aC410c