ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a aprobat cererea Asociației Cultural-Creștine ”Iustinian Teculescu” din Covasna de a modifica denumirea Spitalului de Recuperare Cardiovasculară ”Dr. Benedek Geza” din Covasna în Spitalul de Recuperare Cardiovasculară ”Dr. Teculescu-Benedek”, ca o recunoaștere adusă medicului român Nicolae Teculescu în activitatea de pionierat în tratamentul balnear, scrie Dan Tănasă pe blogul său.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Includerea în denumirea oficială a spitalului a numelui unui doctor român a înfuriat foarte tare conducerea UDMR Covasna.

Președintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, care este și președintele Consiliului Județean Covasna, s-a declarat revoltat de schimbarea denumirii spitalului fără consultarea comunității maghiare din județ și a anunțat strângerea de semnături pentru ca spitalul să revină la denumirea ”inițială”, fără numele doctorului român.