ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meteorologii au prelungit atenţionarea Cod Galben de ceaţă şi depunere de chiciură pentru judeţele Botoşani, Vrancea, Galaţi, Bacău, Neamţ şi Vaslui până la ora 18:00, informează Agerpres.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, între orele 15:00 şi 18:00, pe spaţii relativ extinse în judeţele Botoșani, Vrancea, Galaţi, Bacău, Neamţ şi Vaslui, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene aferente, se va semnala ceaţă, care va determina o vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat 50 de metri, asociată cu depunere de chiciură.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţă, mai multe avertizări cod galben de ceaţă pentru câteva regiuni din ţară.

Astfel, în judeţele Sibiu, Mureş, Harghita, Braşov, Alba, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Giurgiu, Teleorman, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Iaşi si local în toată zona Dobrogei este semnalata ceaţă care reduce vizibilitatea la numai 200 de metri, local aceasta scăzând până la 50 de metri.

In unele zone, ceaţa va fi însoţită de depuneri de chiciură.

De asemenea, Poliţia Rutieră, prin centrul Infotrafic, îi avertizează pe soferi sa circule cu mare atenţie în aceste zone deoarece există riscul producerii accidentelor.