După ce a promovat prima "nuntă" homosexuală din România, generând un număr record de plângeri la CNA,  PRO TV continuă să promoveze homosexualitatea, de data aceasta prin emisiunea Masterchef.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Realizatorii l-au adus pe Nicolae Paul (foto dreapta), de 44 de ani din Cluj, dar care insistă să i se spună Cora, pentru a participa la emisiune.

Bărbatul de 44 de ani s-a îmbrăcat în haine femeieşti, a purtat peruci şi pantofi de femeie, dar rezultatul nu l-a impresionat pe unul din concurenţi.

Florin Valea, militar de profesie şi ofiţer în cadrul Ministerului Apărării Naţionale a părăsit concursul, motivând că nu doreşte să-şi asocieze imaginea cu "bărbaţi îmbrăcaţi în femeie, cu perucă”. Acesta a mai afirmat că principiile personale l-ar împiedica să facă o echipă, în viitor, cu această persoană.

Reacţia PRO TV a fost vehementă, reprezentanţii postului descriind motivul lui Florin drept "absurd", numindu-l un om cu "prejudecăţi".

"Pentru mine, onoarea este cea mai mare bogăţie şi nu vreau să renunţ la această onoare", a spus Florin Velea.

Recent, artistul Ion Paladi a afirmat că unele emisiuni din România "promovează persoane care nu se pot numi oameni", după ce Cătălin Măruţă a invitat la PRO TV o "femeie-vampir".
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews