ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un Rolls-Royce de colecţie, care i-a aparţinut actriţei Brigitte Bardot, s-a vândut cu 286.000 euro la o licitaţie organizată sâmbătă la Paris.

Numeroase maşini care au aparţinut unor vedete au fost scoase la licitaţie la salonul Retromobile, cel puţin 177 de maşini de colecţie, printre care şi somptuosul Rolls-Royce Silver Cloud, care a aparţinut actriței franceze acum 50 de ani.  Un alt automobil adjudecat — cu 48.900 euro — a fost un Chevrolet Bel Air, condus în trecut de Ringo Starr, iar o motocicletă a umoristului Coluche a fost cumpărată cu 7.700 euro. Un Maserati Ghibli Spyder 1969 s-a vândut la licitație cu 749.500 euro, record mondial pentru această mașină.

http://youtu.be/lyKvdcKq7mE

Frumosul Rolls-Royce din 1962, avându-i printre foştii proprietari pe Brigitte Bardot și pe Charles Aznavour, are o poveste frumoasă. "Cumpărătorul va primi și o copie a certificatului de înmatriculare pe numele Brigitte Bardot", a spus Artcurial Motorcars, organizatorul licitației.