ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oficial american îi înfurie pe sârbi. Ambasadorul american în această ţară, Michael Kirby, a spus despre sârbi că sunt „puţin schizofrenici” pentru că tot pendulează între Occident şi Rusia, conform digi24.ro.

[P] Putin - Biografia interzisă - comanda online

„Vucici (premierul sârb Aleksandar Vucici, n.r.) încearcă să vă conducă spre Uniunea Europeană, dar sârbii sunt puţin schizofrenici. Inima lor îi îndeamnă către Est, dar în acelaşi timp mintea îi îndreaptă către Vest”, a spus ambasadorul Statelor Unite în Serbia.

„Există confuzie în privinţa acestei alegeri. Veţi continua să aveţi prieteni atât în Est, cât şi în Vest, aveţi un prieten în SUA, şi în Rusia aveţi unul. Totuşi, aici nu este vorba despre prieteni, ci despre interesele Serbiei. Trebuie să implementaţi reforme pentru a vă apropia de Uniunea Europeană. Restul sunt alegeri false”, a adăugat diplomatul.