ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiețel a mărturisit în fața colegilor, la ora de povești ținută de un travestit, că el vrea să fie ca super-eroul Spiderman (omul-păianjen) când va crește mare, deși copilul fusese îmbrăcat în rochiță roz de unul dintre părinți, potrivit Breitbart.

Evenimentul s-a desfășurat pe 27 octombrie în statul Washington la Sala Columbia a Bibliotecii Comunitare din Vancouver. Un grup local invitase un bărbat îmbrăcat în haine de damă să citească povești despre copii care se presupune că-și doresc să-și ducă viața ca membri ai sexului opus. Povestitorul, Owen McHatton, care era îmbrăcat într-o costumație feminină caricaturală, i-a întrebat pe copii ce își doresc să devină când vor crește mari.

Micuțul a răspuns fascinat că vrea să fie „Spiderman”, asemeni eroului din cărțile cu benzi desenate. 

Bărbatul i-a răspuns:

-Vrei să fii Spiderman? Uau... Sau o prințesă-păianjen? Cine știe! Poți să fii orice dorești. Eu sunt regina travesti.

Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce un tribunal din Texas a soluționat un caz în care părinții în curs de divorț nu erau de acord cu pretenția mamei că băiatul lor vrea să se îmbrace ca o fetiță. Instanța a acordat autoritate comună celor doi părinți, iar susținătorii tatălui au declarat ulterior că băiatul refuză în prezent să poarte rochii la școală.