ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un consilier apropiat al premierului britanic David Cameron a demisionat după ce a fost arestat pentru deţinere de imagini cu caracter pedofil, scrie Mediafax.

Patrick Rock, în vârstă de 62 de ani, a fost arestat la domiciliu la 13 februare de poliţişti ai agenţiei naţionale privind criminalitatea (NCA), avertizată anterior de serviciile Downing Street.

"Premierul a fost informat imediat, apoi ţinut la curent pe tot parcursul afacerii", a precizat un purtător de cuvânt al lui David Cameron.

"O anchetă este în desfăşurare şi nu este adecvat să comentăm, dar premierul apreciază că posesia de imagini cu caracter pedofil este abjectă şi că orice persoană implicată în aşa ceva trebuie să răspundă în faţa legii", afirmă comunicatul. Rock a fost consilier al partidului conservator de aproximativ 30 de ani.