ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din Botoşani le îndeamnă pe femeile gravide să nu nască în spitalul în care lucrează el, dacă vor să le trăiască pruncii.

Medicul botoșănean Eugen Prajinariu a postat, la sfârșitul săptămânii trecute, un mesaj pe o rețea de socializare prin care le îndeamna pe viitoarele mămici să nască în Iaşi dacă vor să le "trăiască pruncul", conform Agerpres.

"Viitoare mămici, dacă se instalează cumva durerile nașterii, înainte de 34 de săptămâni de gestație, nu vă mai obosiți să-l sunați pe ginecologul din Botoșani, că nu are rost. Suiți-vă într-o mașină și fuga la Iași, la Maternitatea Cuza Vodă, dacă vreți să vă trăiască pruncul", scrie medicul.

În același mesaj Eugen Prajinariu afirmă că Secția de neonatologie în care lucrează este "o bombă cu ceas".

"Atunci când am afirmat că lucrez cu stetoscopul și o seringă nu am crezut că e chiar atât de groasă. În garda de ieri (n.r.- vineri) am avut un caz deosebit care a necesitat investigații pe care nu le-am putut efectua din motivele binecunoscute de toată lumea. În fine, spre norocul copilului a mers totul bine. După care m-am apucat să răsfoiesc toată documentația secției în privința aparaturii și achizițiilor. Am constatat cu stupoare că în afara de incubatoare restul aparatelor sunt ieșite din uz. Fie că sunt foarte vechi, fie le lipsește câte ceva, fie nu au inspecția tehnică și aviz de funcționare. Secția de Neonatologie este o bombă cu ceas", a mai afirmat medicul în postarea de pe internet.