ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, un elev al liceului Marysville-Pilchuck, din apropiere de Seattle, a deschis focul în incinta școlii, pierzându-și apoi viața, relatează mediafax.ro.
Livrare gratuita in 24 de ore!
"Confirmăm că există un mort și credem că această persoană este cea care a deschis focul", a anunțat șeful poliției din Marysville, Robb Lamoureux.

Primele împușcături s-au auzit la ora locală 10.45 (17.45 GMT) de către cineva din cadrul școlii, dar nu s-a stabilit încă unde a avut loc atacul, a spus Lamoureux. Inițial, unii martori au afirmat că împușcăturile au avut loc în cantina liceului.

Conform presei locale, agresorul s-ar fi sinucis după ce a deschis focul.

Poliția crede că nu a existat decât un singur atacator.

Presa americană, care citează surse din poliție, a informat că ar mai fi murit în atac și o altă persoană. În urma atacului mai mulți oameni au fost răniți.

"Patru pacienți au fost aduși. Trei dintre ei sunt în stare critică", a declarat un responsabil al spitalului pentru CNN.