ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Titlurile Digi Communications, compania mamă a RCS & RDS, au atins joi, la Bursa de Valori București, un minim de 27,45 de lei pe acțiune, cea mai scăzută valoare de la listarea companiei, în mai 2017. Acțiunile Digi au pierdut 31,5% din valoarea de debut, de 40 de lei, la care a avut loc oferta publică inițială, în mai 2017. 
 
„Suntem de părere că principalul rol în scăderea cotațiilor Digi din ultima perioadă l-au avut două aspecte: pe de o parte, reducerea profitului în Semestrul 1 din 2018 și, pe de altă parte, investigațiile în legătură cu societatea sau cu reprezentanții acesteia care ar fi putut determina investitorii să-și reducă expunerea la această companie", susține analistul Ovidiu Dumitrescu pentru www.economica.net. 
 
Potrivit bilanțului companiei depus la BVB în data de 14 august, totalul datoriilor operatorului sunt în creștere și însumau, la 30 iunie, 1,36 miliarde euro, 873 milioane de euro reprezentând datoriile pe termen lung și 489 milioane de euro datorii pe termen scurt.