Titlurile Digi Communications, compania mamă a RCS & RDS, au atins joi, la Bursa de Valori București, un minim de 27,45 de lei pe acțiune, cea mai scăzută valoare de la listarea companiei, în mai 2017. Acțiunile Digi au pierdut 31,5% din valoarea de debut, de 40 de lei, la care a avut loc oferta publică inițială, în mai 2017. 
 
„Suntem de părere că principalul rol în scăderea cotațiilor Digi din ultima perioadă l-au avut două aspecte: pe de o parte, reducerea profitului în Semestrul 1 din 2018 și, pe de altă parte, investigațiile în legătură cu societatea sau cu reprezentanții acesteia care ar fi putut determina investitorii să-și reducă expunerea la această companie", susține analistul Ovidiu Dumitrescu pentru www.economica.net. 
 
Potrivit bilanțului companiei depus la BVB în data de 14 august, totalul datoriilor operatorului sunt în creștere și însumau, la 30 iunie, 1,36 miliarde euro, 873 milioane de euro reprezentând datoriile pe termen lung și 489 milioane de euro datorii pe termen scurt.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews