ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peter Edwards, un galez în vârstă de 62 de ani, a încasat aproape 125.000 de lire sterline (circa 150.000 de euro) după ce a pariat, pe data de 17 ianuarie 2000, că nepotul său, atunci în vârstă de 18 luni, va purta într-o zi tricoul echipei naţionale de fotbal a Ţării Galilor, ceea ce s-a şi întâmplat marţi în partida cu Belgia, a anunţat un operator de pariuri.

La acea vreme, bunicul a mizat 50 de lire la o cotă de 2500 la 1.

Marţi, Harry Wilson a intrat în joc în minutul 87 al ultimului meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, dintre selecţionatele Ţării Galilor şi Belgia (1-1) şi, astfel, i-a permis bunicului său să câştige frumoasa sumă de bani.
"Se pare că şi Anglia a fost interesată de Harry, care are şi o bunică născută la Chester. Dacă Roy Hodgson (n.r.-selecţionerul Angliei) l-ar fi atras, atunci pariul ar fi fost pierdut", a comentat Graham Sharpe, purtătorul de cuvânt al casei de pariuri William Hill.