ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un român care a proferat ameninţări cu moartea la adresa musulmanilor după atentatele de la Paris a fost reţinut vineri, în apropierea Marii Moschei din oraşul Toulouse, având asupra sa un cuţit, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de postul France3.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Românul în vârstă de 34 de ani a luat un taxi, vineri dimineaţă, pentru a ajunge la Marea Moschee din Toulouse, situată în cartierul Empalot. Însă unul dintre apropiaţii săi a avertizat poliţia că românul ar fi intenţionat "să omoare un musulman", conform unei surse din poliţie, citată de AFP.

În jurul orei 9.00 (10.00, ora României), românul a fost reţinut în faţa moscheii. Bărbatul avea asupra sa un cuţit cu lama de 20 de centimetri. Bărbatul este acuzat de port ilegal de armă şi proferare de ameninţări cu moartea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews