ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Lucian Mîndruţă a certat generaţia tinerilor între 20 şi 35 ani, pe motiv că nu doreşte să apere "multinaţionalele" şi "hamburgerul", realizatorul TV a primit un răspuns amuzant pe facebook.

Astfel, un timişorean stabilit la Paris a creat un eveniment intitulat : "Ordin de incorporare pentru Lucian Mîndruţă". La evenimentul virtual de chemare la oaste a jurnalistului de 48 de ani şi-au anunţat prezenţa, până acum, peste 100 de persoane.

Iată mesajul de încorporare virtuală care i-a fost trimis lui Lucian Mîndruţă:

"Cetăţean Lucian Mîndruţă,

Vă facem cunoscut că sunteţi invitat să vă prezentaţi la Unitatea Militară 02583 Bucureşti în termen de 24 de ore de la primirea acestei înştiinţări.

Prezentarea dumneavoastră la data şi în termenul indicat mai sus este absolut obligatorie. In caz de NEPREZENTARE, veti suporta toate rigorile şi consecinţele prevederilor din Legea 446/2006.

Totodată vă precizăm că în caz de neprezentare contul dumneavoastră de facebook va fi blocat

GeNeRaTiA 20/35"