După ce Lucian Mîndruţă a certat generaţia tinerilor între 20 şi 35 ani, pe motiv că nu doreşte să apere "multinaţionalele" şi "hamburgerul", realizatorul TV a primit un răspuns amuzant pe facebook.

Astfel, un timişorean stabilit la Paris a creat un eveniment intitulat : "Ordin de incorporare pentru Lucian Mîndruţă". La evenimentul virtual de chemare la oaste a jurnalistului de 48 de ani şi-au anunţat prezenţa, până acum, peste 100 de persoane.

Iată mesajul de încorporare virtuală care i-a fost trimis lui Lucian Mîndruţă:

"Cetăţean Lucian Mîndruţă,

Vă facem cunoscut că sunteţi invitat să vă prezentaţi la Unitatea Militară 02583 Bucureşti în termen de 24 de ore de la primirea acestei înştiinţări.

Prezentarea dumneavoastră la data şi în termenul indicat mai sus este absolut obligatorie. In caz de NEPREZENTARE, veti suporta toate rigorile şi consecinţele prevederilor din Legea 446/2006.

Totodată vă precizăm că în caz de neprezentare contul dumneavoastră de facebook va fi blocat

GeNeRaTiA 20/35"
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews