ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deşi de obşte, în ultimii ani, între România şi Rusia au existat relaţii glaciale, cu declaraţii acuzatoare de ambele părţi, un site rusesc sparge "blocada" acestui tip de comunicare şi prezintă în termeni elogioşi ţara noastră.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Pe siteul Adme.ru, ce-şi propune "să facă din reţea o operă de artă", România este prezentată turiştilor ruşi drept una dintre "cele mai frumoase şi misterioase ţări din Europa".

"România  - una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi terminând cu pădurile misterioase.
În această ţară puteţi găsi frumuseţea mândră a Carpaţilor, fresce din vechi mănăstiri ortodoxe şi splendoarea castelelor medievale, într-unul dintre ele, conform legendei, locuind însuşi Dracula.
Dacă doriţi să faceţi o călătorie în trecut, siteul Adme.ru vă recomandă puternic să vizitaţi această ţară pitorească, unde în fiecare colţ respiră istoria şi legendele", este descrierea României, ilustrată cu imagini reprezentative din ţara noastră de la Munţii Carpaţi, Transfăgărăşan sau Castelul Peleş.

Întreaga prezentare o puteţi găsi aici