ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea RATB va demara o anchetă după ce Facebook a fost făcut public gestul unui șofer care a închis ușa în nas unei femei care tocmai își urcase copilul în mașină și a demarat în trombă, însă fără a aștepta să urce și aceasta.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Întâmplarea a avut loc pe 9 martie în staţia Curtea de Argeş de pe Şos. Bucureşti-Măgurele. Atenționat de ceilalţi călători de faptul că mama băiatului nu a reușit să urce în autobuz, șoferul RATB a replicat sec celoralți călători: „Și ce dacă?"

„Această masină RATB cu nr de înmatriculare B 57 HRS, azi în data de 09.03.2015, între orele 12:10 - 12:20 la stația Curtea de Argeș de pe Șos. Bucuresti-Magurele o femeie și-a urcat copilul în mașină de 4-5 ani și în momentul în care femeia a vrut să urce și ea, șoferul a închis ușile și a plecat mașina fără mama copilului. Femeia a alergat puțin după mașină bătând în usile mașinii, dar șoferul nu a încetat din traseu, la insistențele călătorilor spunându-i șoferului că a plecat fară să aștepte să urce și mama copilului, soferul a avut cel mai ieșit din comun răspuns: "Și ce dacă...". Oameni buni, mâine poate fi copilul meu sau al vostru!", a scris un pasager aflat atunci în maşină pe Facebook.autobuz_ratb_15525600