Conferințele Congresului Reîntregirii Neamului se vor desfășura pe 25 și 26 august în Orașul celor trei Uniri, care în Anul Centenar își asumă dezbaterea viitorului României și evidențierea potențialului său de dezvoltare.
 
Conferințele vor aduce în discuție unirea României cu Republica Moldova ca proiect de țară, protejarea drepturilor populației românești din jurul granițelor, precum și proiecte urgente de infrastructură ca autostrada Chișinău-Iași-Târgu Mureș, relatează Infoprut.
 
La eveniment sunt așteptați și jurnaliști de pe cele două maluri ale Prutului, pentru a puncta un plan de acțiuni concrete în vederea construirii unui spațiu mass-media comun.
 
La Iași va ajunge și Marșul Centenarului, care apoi, pe 26 august, la ora 19:00, va trece Prutul. Participanții își vor continua traseul pe jos, spre Chișinău, unde pe 1 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc o manifestație unionistă de anvergură.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.