ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valeria Lukyanova și Justin Jedlica nu sunt un cuplu. Deși presa internațională strigă, în cor, că cei doi „sunt făcuți unul pentru celălalt”, totuși, aceștia și-au făcut publică antipatia pe care o simt unul față de celălalt.

Într-adevăr, americanul și ucraineanca au o pasiune comună, de dragul căreia își „mușamalizează” zâmbetele de pe „fețe” atunci când sunt împreună în lumina reflectoarelor: a semăna izbitor de mult cu o păpușă.

Justin (33 de ani), cunoscut precum „Ken în carne și oase” o acuză pe „partenera” sa, Barbie (Valeria Lukyanova) că folosește prea mult machiaj pentru a-și pune în evidență chipul de păpușă. La rândul ei, Valeria (28 de ani) îi „scoate ochii” păpușelului că și-a făcut mult mai multe operații decât și-a făcut ea pentru a atinge „perfecțiunea”. „Fantasticul” cuplu de plastic nu se simpatizează, deși au pozat împreună, la diverse ședințe foto, de dragul publicității și bineînțeles, al sumelor considerabile pe care ambii le-au încasat de pe urma acestora.

Oare banii și faima le-au adus fericirea? Sau sănătatea?

VIDEO-Cândva-au-fost-oameni-normali-dar-au-avut-un vis-să-devină-păpuși-umane-Oare-chirurgia-plastică-le-a-corectat-și-sufletul1Justin a fost diagnosticat de către un psiholog ca suferind de o afecțiune mentală numită „tulburare dismorfică”, care îl condinționează pe individ să vadă sau să-și imagineze tot felul de defecte fizice, din cauza cărora devine obsedat și nu poate vedea ce văd ceilalți când îl privesc. „Ken” crede că nu este nimic în neregulă cu felul în care se privește și neagă că ar suferi de vreo tulburare. A declarat că „fixația” pe care o are pe modificările corporale chirurgicale vine dintr-o zonă de creativitate artistic, nu dintr-o boală psihică și că va continua să-și „perfecționeze” corpul.   

Valeria nu e nici ea chiar „cu toate acasă”. Deși a obținut o diplomă în arhitectură, ea este „educator” la „Școala de Călătorie în afara Corpului” (cât de ironic, nu?). „Barbie” îi învață pe „studenți” cum să-și părăsească corpurile fizice și să călătorească în corpurile lor spirituale. Ea pretinde că a călătorit, astfel, în trecut și în viitor, încă de când era o fetiță și că poate, deasemenea, să comunice cu alte civilizații. La momentul actual, această „maestră” are în jur de 1 milion de persoane care o urmăresc pe rețelele sociale.

VIDEO-Cândva-au-fost-oameni-normali-dar-au-avut-un vis-să-devină-păpuși-umane-Oare-chirurgia-plastică-le-a-corectat-și-sufletul4Este cunoscut deja faptul că respectivele jucării, cu care Valeria și Justin se străduiesc să semene, sunt coniderate a fi destul de periculoase pentru copii. Motivul este  tocmai tendința, mai mult sau mai puțin conștientă, a copiilor de a copia aceste modele „perfecte”. Cei doi nu fac decât să ducă la extrem acest fenomen, însă ceva bun ar putea ieși de aici: o lecție.

Părinți, aveți grijă de copiii dumneavoastră, ca ei să nu își facă idoli care și-au făcut, la rândul lor, idoli din jucăriile copilăriei! Învățați-i că doar frumusețea naturală e de dorit și că sănătatea fizică, mentală și sufletească NU AU PREȚ.

[video ]https://www.youtube.com/watch?v=8FGp6U5jVsM[/video]