ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câștigătoarea Miss Word 2013, filipineza Megan Lynn Young, a făcut senzație la un talk-show de televiziune din țara sa, atunci când a declarat că nu folosește contraceptive deoarece consideră că relațiile sexuale pot avea loc doar în căsnicie.

Tânara de 23 de ani a mai precizat că este împotriva avortului și a divorțului. Declarațiile au venit în contextul unui proiect de lege foarte disputat care obligă lucrătorii medicali să asigure pacienți cu contraceptive și pastile avortive gratuite.
Sunt pentru viață, și dacă ceea ce se află deja acolo este ucis, atunci sunt împotrivă. Da, sunt împotriva avortului.Eu cred că sexul este pentru căsnicie. Aceasta este convingerea mea. Deci, din moment ce sunt împotriva avortului, sunt și împotriva contraceptivelor.De fapt sunt împotriva divorțului, pentru că am văzut acest lucru, desigur, în familia mea. Consider că dacă te căsătorești cu cineva, atunci trebuie să fii cu acea persoană pe viață, la bine și la rău, la boală și sănătate. E suficient să spuneți "NU". Dacă cineva insistă pe acest lucru, atunci depărtați-vă de o astfel de persoană, pentru că el nu vă apreciază si nu prețuiește relația voastră. Dacă un bărbat este dispus să se sacrifice din punct de vedere sexual, înseamnă foarte mult - Megan Lynn Young, Miss World 2013

Megan Lynn Young a câștigat titlul de Miss World 2013, în urma concursului ce s-a desfășurat în Bali, Indonezia.