Mai multe tornade au distrus case și au doborât arbori, miercuri, în centrul SUA, informează The Telegraph.

Cel puțin 29 de tornade au fost observate pe teritoriul statelor Kansas, Nebraska, Texas și Oklahoma, unde numeroase case au fost distruse.

Până în prezent nu au fost semnalate victime.

Orașul Oklahoma a primit avertizare urgentă de tornadă. Suburbia oraș, Moore, a mai fost devastată de o tornadă în urmă cu doi ani, când 24 de persoane au murit și 300 au fost grav ranite.

În filmul de mai jos, realizat de postul CNN se poate observa intensitatea fenomenului si pagubele ce le produce în urma sa.

https://youtu.be/mEzVdLGHg4E
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews