Conferinţa "Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii" a avut loc, totuşi, miercuri 18 februarie sala de conferinţe a Hotelului Siqua din Bucureşti.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, înghesuite într-o sală de 50 de locuri, inclusiv persoane homosexuale.


De remarcat este că iniţial, organizatorii au cerut acordul Universităţii Bucureşti pentru ca evenimentul să aibă loc în Aula Facultăţii de Drept, dar au fost refuzaţi fără a li se oferi o motivaţie.

CITEŞTE ŞI Ne întoarcem în comunism? Ministerul Tineretului şi Sportului INTERZICE o dezbatere pentru că există o politică PUBLICĂ ce nu trebuie discutată?

A urmat apoi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, dar la presiunile activiştilor pro-homosexualitate, Ministerul Tineretului şi Sportului a interzis în ultima clipă această dezbatere.

CITEŞTE ŞI Conferința și lansarea cărții „Fața nevăzută a homosexualității” vor avea loc la Hotel Siqua. Presiunile activiștilor gay nu au reușit anularea evenimentului

Presiunile au continuat şi la Hotelul Siqua pentru a determina gazdele să nu permită desfăşurarea evenimentului, activiştii sosind la faţa locului pentru a bloca conferinţa şi lansarea cărţii "Faţa nevăzută a homosexualităţii" scrisă de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău.
Cartea se găseşte în librării, inclusiv online la Sophia şi Librărie.net.

CITEŞTE ŞI Activişti gay au făcut SCANDAL la Conferinţa „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii”
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews