Emmy, o americancă de origine japoneză, ar eun canal pe YouTube unde degustă dulciurile tradiţionale ale fiecărei ţări din lume.

[P] Comanda online Studiul China - Cel mai complet studiu despre nutritie

Anul trecut testat produse din 32 de ţări, printre care şi România. "Azi vom încerca dulciuri româneşti! Abia aştept să le încerc!", a spus Emmy.

Primul produs testat a fost Daily Mentosan, a urmat apoi Turta dulce, biscuiţi Picnic cu cacao, biscuiţi Grand Papa cu vin roşu, Batonul copilăriei, baton Sureanca, ciocolata Rom, baton Făgăraş, pufarine, ciocolată Afrikana, prajitură Fata Moşului şi ciocolată neagră Heidi. Cum a reacţionat, vedeţi mai jos:


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews