ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bernadette Szocs, jucătoarea care a adus punctul decisiv pentru România în victoria contra Coreei de Sud, a declarat că a fost foarte greu să evolueze în meciul decisiv. Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Coreea de Sud, scor 3-2 şi s-a calificat în sferturile primei divizii a Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, Japonia.

"Mi-a fost foarte greu să joc la 2-2 la meciuri. În ultimul set am intrat perfect, am condus 5-0, apoi am greşit o minge uşoară şi am început să nu îmi fac jocul meu. La 5-5 mi-a intrat reverul ăla în linie bine şi am prins iar curaj", a spus Szocs.

Elizabeta Samara a spus că succesul contra Coreei de Sud reprezintă o victorie a întregii echipe, ceea demonstrează unitatea reprezentativei României.

"Am bătut-o cu 3-2 pe Haeun Yang, dar ar fi trebuit să o înving cu 3-0 sau maximum 3-1. Ce pot să spun?! Sunt atât de fericită pentru echipa mea. Suntem toate acolo, nu contează, pierdem sau câştigăm, suntem acolo", a completat Samara.

Daniela Monteiro-Dodean a precizat că este bucuroasă de evoluţia ei la aceste Campionate Mondiale.

"Pentru mine e o surpriză să fiu aici, să joc atât de bine şi să mă bucur de joc atât de mult. Îmi place totul aici, sala e bună pentru mine. De data aceasta materialele sunt foarte bune pentru mine, sunt mândră de racheta mea. Toate astea îmi oferă foarte multă încredere şi mă fac să am aceste rezultate bune", a adăugat Dodean.

http://youtu.be/Ku270hVGc_4