ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflată la câteva ore de arestarea preventivă, Elena Udrea dinamitează cea mai importantă realizare a mandatelor protectorului ei, Traian Băsescu.

Deputatul, care cu numai câteva luni în urmă lăuda eficienţa serviciilor de informaţii şi milita pentru independenţa Justiţiei care a fost realizată în ultimii 10 ani susţine acum că procurorii şi judecătorii sunt controlaţi şi fac dosare la comandă.

"Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că sunt situaţii când se roagă la Dumnezeu atunci când iau decizii pentru că ştiu că nu le iau pe baza conştiinţei lor, ci ca urmare a presiunii făcute asupra lor", a spus Udrea la B1 TV.

Atunci când moderatorul i-a atras atenţia că le dă apă la moară celor care susţin că procese de răsunet, ca cele ale lui Adrian Năstase sau Dan Voiculescu, au fost unele politice, Udrea a avut o reacţie halucinantă:

"Ce vreţi, să nu vă spun adevărul?"

Elena Udrea va afla luni dacă rămâne fără imunitate, caz în care ea va fi trimisă de procurorii DNA în arestul de la Direcţia Cercetări Penale.