Aflată la câteva ore de arestarea preventivă, Elena Udrea dinamitează cea mai importantă realizare a mandatelor protectorului ei, Traian Băsescu.

Deputatul, care cu numai câteva luni în urmă lăuda eficienţa serviciilor de informaţii şi milita pentru independenţa Justiţiei care a fost realizată în ultimii 10 ani susţine acum că procurorii şi judecătorii sunt controlaţi şi fac dosare la comandă.

"Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că sunt situaţii când se roagă la Dumnezeu atunci când iau decizii pentru că ştiu că nu le iau pe baza conştiinţei lor, ci ca urmare a presiunii făcute asupra lor", a spus Udrea la B1 TV.

Atunci când moderatorul i-a atras atenţia că le dă apă la moară celor care susţin că procese de răsunet, ca cele ale lui Adrian Năstase sau Dan Voiculescu, au fost unele politice, Udrea a avut o reacţie halucinantă:

"Ce vreţi, să nu vă spun adevărul?"

Elena Udrea va afla luni dacă rămâne fără imunitate, caz în care ea va fi trimisă de procurorii DNA în arestul de la Direcţia Cercetări Penale.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews