ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activistul pentru drepturile homosexualilor, Dan Savage, a declarat în cadrul unui show televizat că pentru a putea controla mai bine natalitatea, femeile ar trebui să fie obligate să-și avorteze copiii în următorii 30 de ani, informează The Telegraph.

Savage, al cărui program anti-agresiune "It gets better" a fost promovat de președintele Obama, a participat la un festival al ideilor periculoase. Întrebat de cineva din public, care ar fi o idee "cu adevărat periculoasă" care ar schimba lumea, a nominalizat "controlul populației".
Controlul populației: sunt prea mulți oameni pe planetă. Susțin dreptul femeii de a face ce vrea cu corpul ei. Câteodată, în momentele mele mai negre, sunt împotriva acestui concept. Dar cred că avortul ar trebui să fie obligatoriu pentru următorii 30 de ani - Dan Savage, activist pro-gay

O astfel de măsură restrictivă se aplică deja în China, unde oficiul pentru planificare familială a anunțat că din 1979 și până azi, "a împiedicat 400 de milioane de nașteri", după cum informa "Cotidianul Poporului".

Savage nu este la prima exprimare agresivă în spațiul public. În 2011, activistul homosexual a spus că și-ar dori ca "toți republicanii să fie morți", iar în 2012 a afirmat în fața unor liceeni că "Biblia este plină de rahat".

http://youtu.be/qGpEKyTPo6I