Pe 15 aprilie 2015, evreii din întreaga lume au comemorat victimele holocaustului și pe luptătorii din ghetto-uri.

[P] O istorie sincera a poporului român - comanda online

Într-un clip devenit viral pe internet, putem vedea ce s-a întâmplat anul trecut, pe 28 aprilie 2014 ( sărbătoarea nu are o dată fixă, fiind ținută după rânduiala mozaică) cu ocazia acestei zile. În ziua aceasta, în Israel sună sirenele și în acel moment, oriunde ar fi, oamenii se opresc.

TOTUL se oprește.
The SirenOn Yom HaShoa v'HaGvura (Remembrance for holocaust victims and ghetto fighters) in Israel, a siren rings out. The entire nation comes to a stop. People stand, pray, meditate and remember.(Video: Hanok Dakar)

Posted by The Jewish Standard on 28 Aprilie 2014Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews