ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri a fost o zi în care tensiunea a atins cote ridicate în mai multe orașe din țară. Pe fondul nemulțumirilor legate de proiectul minier de la Roșia Montană, împotriva căruia se protestează de săptămâni întregi, revolta țăranilor din Pungești împotriva Chevron a incitat și mai mult opinia publică.

În mai multe orașe din țară, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și arăta susținerea față de oamenii din Pungești. La București, Cluj sau Sibiu, românii și-au manifestat solidaritatea cu vasluienii.












PĂRINTELE LĂIU LA PUNGEȘTI ÎN FAȚA JANDARMILOR VIDEO

Totuși, se pare că protestatarii din București nu au aceeași structură precum cei din Pungești. În ciuda mesajelor de solidaritate.

La Pungești unul din liderii protestului este Părintele Vasile Lăiu, protopopul Bârladului, în timp ce la București, hotnews.ro anunță că manifestanții "au huiduit copios" momentul când cineva a început să rostească "Tatăl nostru". (VIDEO)



Invităm cititorii să ne trimită impresii, filmări sau fotografiile lor la adresa contact@activenews.ro și să răspundă la întrebarea: SUNT UNITE PROTESTELE DIN PUNGEȘTI ȘI BUCUREȘTI?