Povestea unui copil care a trăit doar zece zile ne dă o lecţie despre lupta pentru viaţă care ar trebui să motiveze orice persoană.

Robbyn Blick era o femeie foarte fericită până când a ajuns în a 20-a săptămână de sarcină, atunci aflând că fiul ei nenăscut, Zion, avea Sindromul Edwards, o problemă la nivel de cromozomi care i-ar fi fost fatală fie înainte de naştere fie la câteva zile după. Zion avea o problemă la inimă, aşa că Robbyn şi soţul ei Josh se aşteptau la ce e mai rău. Însă micuţul a supravieţuit sarcinii, doctorii anticipând că va muri la naştere. Zion a trecut cu bine şi peste naştere, părinţii lui mulţumind lui Dumnezeu că îşi pot ţine copilul în braţe măcar câteva minute. Apoi minutele au devenit zile şi Zion a plecat acasă.

Zilele au început să treacă una după alta, iar prietenii şi rudele s-au înghesuit să vadă o adevărată minune. În cea de-a noua zi, Zion a început să respire tot mai greu, dar a depăşit cu bine noaptea. Apoi s-a întâmplat din nou, părinţii ducându-l de urgenţă la spital, unde a şi murit.

"Nu l-am pus jos nici măcar o clipă în tot acest timp. A fost ţinut în braţe şi iubit în fiecare minut din cele 10 zile în care a trăit", a povestit mama sa.

VIDEO AICI

[video width="400" height="200" ]http://vimeo.com/85610547[/video]
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews