ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Povestea unui copil care a trăit doar zece zile ne dă o lecţie despre lupta pentru viaţă care ar trebui să motiveze orice persoană.

Robbyn Blick era o femeie foarte fericită până când a ajuns în a 20-a săptămână de sarcină, atunci aflând că fiul ei nenăscut, Zion, avea Sindromul Edwards, o problemă la nivel de cromozomi care i-ar fi fost fatală fie înainte de naştere fie la câteva zile după. Zion avea o problemă la inimă, aşa că Robbyn şi soţul ei Josh se aşteptau la ce e mai rău. Însă micuţul a supravieţuit sarcinii, doctorii anticipând că va muri la naştere. Zion a trecut cu bine şi peste naştere, părinţii lui mulţumind lui Dumnezeu că îşi pot ţine copilul în braţe măcar câteva minute. Apoi minutele au devenit zile şi Zion a plecat acasă.

Zilele au început să treacă una după alta, iar prietenii şi rudele s-au înghesuit să vadă o adevărată minune. În cea de-a noua zi, Zion a început să respire tot mai greu, dar a depăşit cu bine noaptea. Apoi s-a întâmplat din nou, părinţii ducându-l de urgenţă la spital, unde a şi murit.

"Nu l-am pus jos nici măcar o clipă în tot acest timp. A fost ţinut în braţe şi iubit în fiecare minut din cele 10 zile în care a trăit", a povestit mama sa.

VIDEO AICI

[video width="400" height="200" ]http://vimeo.com/85610547[/video]

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews