ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de români au fost prezenţi la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti pentru a se închina la racla cu moaştele Sfântului Nectarie de la Eghina, vindecătorul de boli, după ce acestea au fost scoase în procesiune şi aşezate într-un baldachin din curte, pentru hramul din 9 noiembrie.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

O parte din moaştele Sfântului Nectarie au fost dăruite mănăstirii din 2001 şi sunt aşezate într-o raclă aflată în partea stângă a Bisericii, sub un baldachin. Mii de oameni au sosit din ţară pentru a se închina la moaştele sfântului.

"Ori de câte ori simt nevoia, vin şi mă rog cu convingerea că Sfântul Nectarie îmi ajută şi îmi schimbă viaţa în bine. Şi aşa şi este", a spus Cristina, o femeie de 40 de ani, care a venit în Capitală pentru această sărbătoare încă de joi.

Moaştele Sfântului Nectarie vor rămâne spre închinare până duminică noapte, când vor fi reintroduse în biserică. "Acesta este, pentru întreaga lume ortodoxă, ajutor trimis de la Dumnezeu pentru cei aflaţi în suferinţă, în nevoi, în boli de toate felurile. Pe lângă acatistul şi rugăciunea stăruitoare către Sfântul Nectarie, pe lângă pelerinaje la sfintele sale moaşte, lectura minunilor de netăgăduit ce s-au săvârşit este un prilej de a cunoaşte mai multe despre Sfântul Nectarie Taumaturgul şi despre dragostea sa nemărginită pentru oamenii aflaţi în suferinţă", a spus preotul Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Pentru a afla cine este Sfântul Nectarie faceţi CLICK AICI.

http://youtu.be/f5bMrjuqJU0