ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Cluj, Timișoara, Oradea, București și au izbucnit, sâmbătă seara, proteste de solidaritate pentru românii nedreptățiți din diaspora și, totodată, anti-guvernul Ponta. Manifestanții poartă pancarte pe care sunt scrise mesaje precum: "Ponta minte, nu- l vrem presedinte", ”Ponta, nu uita, România nu te vrea", "Jos corupţii" şi "Corlăţean, demisia" sau „Jos Comunismul”, „Jos Ponta”, „Politicieni nu ignorați strada, nu încălcați legea, nu iertăm în 2015″.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

La Cluj-Napoca au ieșit în stradă peste 8000 de oameni, conform realitatea.net. Pe străzile timișorene se numără peste 2000 de oameni, iar în celelalte orașe, peste 300 de persoane au ieșit să protesteze.

În Capitală, la Universitate, printre cele mai mult de 400 de persoane care protestează pașnic se află și Lucian Mândruță, care a postat acest clip pe contul său, „pentru prietenii de pe Facebook”: