ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat cu huiduieli, vineri, la Sibiu, de către circa 30 de persoane, care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, acestea strigându-i: "Ruşine să vă fie",  scrie Mediafax.

Protestatarii erau îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu mesajul "Salvaţi Roşia Montană" şi aveau în mâini roşii, despre care au afirmat că le-au adus ca să i le arate premierului, cu mesajul: "Vrem să fim o roşie sănătoasă, nu o gogonea stricată".

Premierul, flancat de forţele de ordine şi de reprezentanţi ai PSD Sibiu, a intrat în sala în care se desfăşoară conferinţa fără să facă vreun gest la adresa protestatarilor.

La Sibiu, se desfăşoară, vineri, Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru noua conducere.

Sursa video: oradesibiu.ro
http://youtu.be/EftPy8L3wsY