ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un client al unui cunoscut magazin de fast food a făcut publice, pe Facebook, imagini cu o bucată de carne stricată pe care a primit-o în meniul pe care l-a comandat.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Dan mărturiseşte că a vrut să ia masa la magazinul KFC din Piaţa Romană, însă a avut parte de o experienţă traumatizantă.

"Desi mananc foarte rar produse fast food, am intrat totusi ieri la restaurantul KFC din Piata Romana. Am comandat 2 bucati de pui, o salata de varza si un meniu Twister. Toate bune si frumoase pana am ajuns la a doua bucata de pui (prima a fost ok). Cum am muscat din ea, m-a izbit un puternic miros de hoit, iar aspectul din interior, dupa cum se vede si in imagine, era mai mult decat sugestiv.

Am si filmat, dar se pare ca nu am putut uploada acel filmulet pe aceasta pagina. Mi s-a spus ca nu am voie sa filmez si m-am conformat. Dar dupa ce am oprit camera, desi Dl. Adi a fost izbit realmente de mirosul puternic emanat de puiul KFC, m-a intrebat daca celalata bucata de pui a fost buna. Cand i-am confirmat, a spus: - Vedeti, inseamna ca sunt bune, nu are cum sa fie stricata! Prin extrapolare, afirmatia acestui savant de la KFC, inseamna ca o bucata de carne buna, dar prajita in aceeasi tigaie cu una stricata, o va transforma pe aceasta din urma intr-una buna. Sau cine stie, insinua ca am venit cu copanul de pui stricat de acasa. Ma rog, l-am intrebat unde trebuie sa reclam, sau cu ce superior de-al lui sa discutam aceasta problema si mi-a spus ca el este seful si ca pot sa reclam unde vreau eu, treaba mea. Noroc ca am vazut numarul de telefon afisat pe perete. Am sunat la Politia Sanitar Veterinara, pe nr. verde.

Mi-a raspuns un domn si mi-a spus ca pot veni la ei sa depun o reclamatie. In clipa in care i-am spus ca aduc si bucata de pui stricata, mi-a zis ca se rezolva mai simplu si mi-a "inregistrat" reclamatia telefonic, impreuna cu datele mele de contact. Probabil prietenia dintre KFC si autoritatile competente este deja o isorie veche si nu se iau in seama mizilicurile de acest gen. Sunt foarte curios cum se va solutiona aceasta situatie. Pana atunci le doresc clientilor KFC, pofta buna in continuare!", a postat clientul nemulţumit pe Facebook.

Destul de prompt şi pe acelaşi site de socializare a venit şi răspunsul celor de la KFC.

"Iti multumim pentru semnalare. Calitatea produselor pe care le oferim clientilor nostri este foarte importanta, totul este realizat la standardele inalte de calitate ale KFC, iar materia prima folosita in prepararea produselor noastre respecta toate standardele de calitate si valabilitate. Vom investiga situatia semnalata de tine si pentru asta te rugam sa ne dai mai multe detalii intr-un mesaj privat despre ora cand ai comandat produsele. Iti multumim!"

Clientul Dan a reuşit să posteze până la urmă şi clipul video în care a filmat carnea stricată de la KFC: