ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până unde merge libertatea de exprimare? Este întrebarea pe care toată lumea şi-a pus-o după evenimentele tragice care au avut loc în redacţia săptămânalului francez Charlie Hebdo.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1Tv, a avut o replică extrem de dură după evenimentele din Franţa: "Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceţti demenți pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluției tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei își trag seva din acest rahat care este Islam", a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV. "Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine", a mai spus Radu Banciu. "Coranul... acest rahat de carte... nu reuşeşte să oprească gloanţele", a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei Charlie Hebdo.

CITEŞTE ŞI: De ce nu sunt (cu) Charlie

Invitat la o emisiune a postului de televiziune România TV, Abu al Ola Nagi al Ghithy, președintele Centrului Cultural Islamic “Islamul Azi”, a anunțat că intenționează să dea în judecată un prezentator TV care a adus jigniri religiei musulmane.

“Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat și a jignit islamul. Coranul este de c****. Așa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis și lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună „Coranul este de r****?””, a declarat Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV.