ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un gest bizar faţă de omul care avea să îi devină consilier pe probleme de securitate naţională. La şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, Iohannis a dat mâna cu toţi cei prezenţi, mai puţin cu generalul Ion Oprişor, atunci secretar al CSAT.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

La puţin timp după acea şedinţă, Administraţia Prezidenţială anunţa că George Scutaru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al lui Iohannis pe probleme de securitate naţională, din motive personale. În locul lui Scutaru, Iohannis l-a numit consilier chiar pe generalul Oprişor, pe care îl ignorase la sedinţa CSAT.

Acest filmuleţ sporeşte controversele în legătură cu plecarea lui Scutaru de la Cotroceni după doar 3 luni. Ce semnificaţie are gestul lui Iohannis? Şi-a manifestat oare nemulţumirea faţă de decizia care trebuia să o ia 48 de ore mai târziu? De ce a fost mai exact demis Scutaru?