ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona se declară foarte bucuroasă şi mulţumeşte publicului pentru suport. Spune că secretul său este faptul că joacă cu bucurie fiecare minge. Putem confirma acest lucru, Simona joacă cu multă pasiune, nerv şi determinare.


Simona câştigă un meci pe care l-a controlat în totalitate am putea spune dacă exceptăm primul ghem al meciului. Meciul s-a terminat în 60 de minute ţi are acum timp să se pregătească pentru marea semifinală ce o are în faţă Vineri. Ea va juca cu câştigătoarea meciului dintre Jankovic si Radwanska.

http://youtu.be/36HNg3DYK6c

ActiveNews a transmis Live meciul dintre Simona Halep şi australianca Casey Dellacqua.

Simona termină meciul cu un AS şi cu tradiţionala cruce prin care mulţumeşte lui Dumnezeu pentru încă o victorie.

23:33 Simona este la un singur ghem de semifinala turneului american, după ce a făcut un break foarte frumos dominând jocul cu lovitura de rever.

23:30 4-2 şi Simona se îndrepată spre o victorie care o duce în semifinala unui mare turneu de tenis, turneu ce oferă 1000 de puncte WTA câştigătorului.

23:25 3-2.

23:22 Simona conduce cu 3 la 1 după ce a reuşit un serviciu AS cu al doilea serviciu şi din nou câştigă un ghem la 0.

23:20 Simona reuşeşte un prim break şi în al doilea set şi nu oricum ci la 0. 2-1 pentru româncă.

23:17 Un ghem frumos în care Simona a lovit foarte bine mingile. 1-1.

23:14 1-0 pentru Dellacqua în al doilea set.

23:10 Simona câştigă primul set cu 6 la 2. Haide Simona! Să câştigăm lejer acest meci ca să fim mai odihniţi pentru meciul mult mai greu din semifinală.

23:07 5-2.

23:03 Simona conduce cu 5 la 1, însă pare obosită şi nu foarte concentrată. A comis trei duble greşeli în 3 ghem-uri pe propriul serviciu, ultim serviciu care l-a câştigat după 6 mingi de break salvate.


22:56 Simona reuşeşte al doilea break consecuitv şi conduce cu 4 la 1.

22:53 Simona se distanţează la 3-1 după ce a slavat două mingi de break. Simona nu a început să îşi practice jocul ei constant şi cu lovituri puternice dar încet, încet intră în joc.

22:46 Simona reuşeşte primul break şi conduce cu 2-1.

22:42 1-1. Primul ghem câştigat de Simona.

22:39 1-0 pentru australiancă care şi-a câştigat serviciul la 0.

Datoriă faptului că meciul dintre Raonic şi Murray de pe tabelul masculin a ajuns în set-ul decisiv, meciul Simonei s-a reprogramat pentru ora 22:40.

În mai puţin de 30 de minute Simona Halep va juca pentru un loc în semifinala turneului de la Indian Wells contra australiancei Casey Dellacqua. Dacă câştigă Simona va juca cu câştigătoarea dintre sârboaica Jankovic şi poloneza Radwanska

Rămâneţi alături de ActiveNews care va transmite în direct meciul Simonei Halep.