Organizația Manif pour Tous, care militează împotriva căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de către cuplurile de același sex, a scos în stradă, duminică, peste 500.000 de oameni, numai la Paris. Alți 80.000 de protestatari au manifestat la Bordeaux, dar și în mai multe orașe din Franța.

Ascetica Si Mistica Bisericii Ortodoxe - Dumitru Staniloaie

După cum scrie Les Echos, protestele de duminică au fost organizate față de intenția regimului Hollande de a legaliza sarcinile pentru terți. Mamele purtătoare sunt mijlocul prin care cuplurile homosexuale reușesc să „producă” un copil „al lor”, fără a recurge la înfieri. „Copiii nu sunt marfă” și ”Femeile nu sunt mașini de făcut copii” au fost principalele lozinci afișate la Paris, iar manitestanții au venit cu cărucioare de hipermarket cu păpuși în ele.

La Paris, unul dintre manifestanți a denunțat ”transformarea familiei în marfă”. ”Următoarea etapă va fi aceea în care copiii vor fi expuși în galantarele magazinelor iar noi îi vom alege pe cei care ne plac. A recurge la o mamă purtătoare este industrializare, este un sclavagism modern”, a spus un tânăr de 30 de ani, prezent la proteste.

Premierul francez Manuel Valls a dat asigurări, de curând, pentru cei care nu susțin drepturile homosexualilor, că ”în, continuare, în Franța, sarcinile pentru terți sunt interzise”.

În Franța, cuplurile de homosexuali au dreptul de a adopta copii, dar nu au dreptul de a recurge la fertilizare in vitro.

Jandarmeria a anunțat, însă, că la Paris s-au adunat numai 70.000 de oameni. La alte manifestații asemănătoare, în trecut, s-a dovedit că Ministerul de Interne francez a difuzat cu bună intenție cifre falsificate, pentru a decredibiliza protestele.i
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews