ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finlanda va fi reprezentată la ediţia din acest an a Eurovision de o trupă formată din patru bărbaţi care suferă de autism şi sindromul Down. Artiştii vor să demonstreze că orice obstacol poate fi depăşit dacă îţi urmezi pasiunea.

[p] LIBRARIE.NETCărţile pe care le cauţi

Finlanda a decis să trimită trupa Pertti Kurikan Nimipaivat la Eurovision 2015, cu piesa Always I Have To. Melodia vorbeşte despre lucrurile pe care societatea îi obligă pe oameni să le facă, cum ar fi să se spele şi să mănânce corect. Artiştii atrag atenţia asupra problemelor de care se lovesc oamenii cu dificultăţi de învăţare.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Juriul de la Helsinki a ales o altă melodie ca fiind câştigătoare, dar votul publicului, care şi-a exprimat opţiunile prin telefon şi care a contat 90% în clasamentul final, a stabilit ca trupa punk PKN să reprezinte Finlanda la concursul Eurovision, care va avea loc pe 19, 21 şi 23 mai la Viena.

Cei patru membri ai trupei Pertti Kurikan Nimipäivät, care vor reprezenta Finlanda la Eurovision 2015, s-au întâlnit la un atelier cultural pentru persoane cu dificultăţi de învăţare. Un documentar despre această trupă, intitulat "The Punk Syndrome", a fost lansat în 2012 şi a câştigat mai multe premii atât în Finlanda, cât şi în alte ţări.