ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion spion rusesc a fost zărit deasupra fregatei Regina Maria care participă la un exercițiu NATO în Marea Neagră. Echipa Digi24, aflată la bordul navei, a filmat momentul.

[P] Putin - Biografia interzisă - comanda online

Un avion spion rusesc a fost zărit deasupra fregatei Regina Maria care participă la un exercițiu NATO în Marea Neagră. Fregata Regina Maria efectuează exercițiile alături de alte 11 fregate. Aeronava rusească a fost văzută undeva la 40 de kilometri în apele internaționale.

Avionul rusesc de cercetare IL-20 a survolat întreaga flotă NATO care era prezentă în apele internaționale. Survolul aeronavei a fost înregistrat de fregata Regina Maria la peste 3.000 de metri altitudine.

Avionul de cercetare rusesc s-a îndepărtat în mai puțin de trei minute, după care exercițiile au continuat fără nici un fel de problemă, arată Digi24.