ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un chinez a încercat, dar nu a reușit să se sinucidă oferindu-se drept pradă celor doi tigri, un mascul și o femelă, de la o grădină zoologică, din cauza lipsei de interes a felinelor, a scris marți un ziar local.

Yang Jinhai (27 de ani) s-a dus duminică la grădina zoologică din Chengdu (sud-vestul Chinei), s-a urcat într-un copac și a sărit în locul împrejmuit în care se aflau doi tigri de Bengal, a relatat Cotidianul economic din Chengdu, citat de Agerpres.

Sub privirile îngrozite ale vizitatorilor, Yang — șomer depresiv și cu tulburări mentale, potrivit fratelui său — “a făcut mișcări teatrale” timp de 20 de minute pentru a-i încuraja pe tigri să îl mănânce. Dacă pentru tigroaică tânarul nu a părut atractiv, masculul l-a atacat în cele din urmă însă nu l-a mușcat letal, fiind adormit cu o săgeată tranchilizantă. Apoi omul a fost scos din cușcă.

Într-o postare anterioară pe internet, tânărul se declarase deprimat de “situația atât de umilă a nobililor și magnificilor tigri bengalezi”, anunțând că își va oferi propriul corp pentru a le îmbunătății condițiile de viață.

 

[video width="640" height="480" ]http://www.youtube.com/watch?v=xK6rkGv6nlE[/video]

[gallery type="slideshow" link="file" ids="21332,21333,21334"]