ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Vanghelie a declarat că PSD nu a reuşit să comunice foarte bine în campania pentru prezidenţiale pe anumite teme, fapt care a dus la un rezultat slab, şi a arătat că, în urma unei analize în partid, Legea amnistiei şi graţierii trebuie respinsă în Parlament.

Livrare gratuita in 24 de ore!

"Cred că trebuie să vedem ce nu am reuşit să comunicăm foarte bine şi, dacă vreţi, am să vă dau câteva păreri ale mele pe care cred că va trebui să le analizăm. Am să le propun şi cred că va trebui să fim de acord cu toţii până la urmă că noi trebuie să fim de acord cum vor oamenii şi cum cred oamenii că trebuie să facem politică, că pe fond facem politică pentru ei. Deci eu cred că Legea amnistiei trebuie să cadă în Parlament şi rapid", a spus Vanghelie.

El a arătat că, din punctul său de vedere, faptul că PSD nu a luat această decizie la timp a dus la costuri pentru partid. "Deci dacă asta e o problemă, faptul că noi, fără să ne dăm seama, nu am luat această decizie rapid, cred că ne-a costat".