ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michael Schumacher face progrese remarcabile și ar putea fi externat din clinica medicala elvețiană de la Lausanne la sfârșitul lunii viitoare, informează site-ul Mirror.co.uk.

Fostul pilot poate comunica în momentul de față cu familia sa clipind din ochi dar are încă nevoie de îngrijire permanentă. Astfel,se pare că Michael este capabil să răspundă intrebărilor soției sale Corinna și copiilor Gina-Maria (17 ani) și Mick (15 ani) prin faptul că închide și deschide ochii.

În următoarele săptămâni,doctorii de la clinica din Elveția speră să îl poată instala pe Schumacher într-un scaun electronic sofisticat, pe care să îl poată controla singur, prin intermediul gurii.

Recent, presa croată a scris că multiplul campion mondial ar putea beneficia de o tehnică medicală revolutionară dezvoltată de doi medici din aceasta țară, Darko Chudy și Vedran Deletis. Respectiva tehnică presupune implantarea unui microcip în creier, cu ajutorul căruia vedeta formulei 1 ar putea să vorbească și să meargă din nou.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher  a suferit un grav accident la schi, înt-o statiune din Franța, el trezindu-se din coma  artificială abia luna trecuta.