ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia şi NATO au anunţat suspendarea întregului ansamblu al contactelor dintre ele, dar cooperarea militară ruso-americana trebuie să continue, a anunţat viceministrul rus al Apărării, Anatoli Antonov, conform Russia Today.ro.

Într-un interviu acordat ziarului “Komsomolskaia Pravda”, demnitarul rus a declarat că NATO “ a întreprins o nouă acţiune inamică, in momentul în care a evocat necesitatea reducerii reprezentanței Rusiei la sediul Alianţei. Reprezentanţilor ruşi nu li s-au mai eliberat vize şi nu au mai fost admişi în sediul lor”.

Viceministrul rus a amintit că Rusia şi SUA au reuşit, prin cooperare militară, să pună în practică “multe proiecte importante”, îndeosebi în ce priveşte problema afgană. “Există proiecte comune care trebuie să ne reunească şi să contribuie la apropierea şi colaborarea noastră”, a încheiat el.